Hvor Sprayer Man Parfume?

Pixabay, 7089643

Det siges, at man skal spraye sin parfume på det steder, hvor det hurtigt bliver varmt eller hvor pulsen slår kraftigst. Disse steder på kroppen er eksempelvis mellem brysterne, håndleddene, indersiden af albuen og på kravebenene. På den måde får du det mest optimale 'resultat' af din parfume.

Personligt så slår jeg ud, hvis jeg sprayer med parfume direkte på min hud eller at parfumen faktisk bare rammer min hud. Derfor er jeg blevet nødsaget til kun at spraye på mit tøj. Dette er selvfølgelig lidt træls, da jeg er nødt til at vaske mit tøj oftere end ellers. 

At spraye på ens tøj kan også gøres forskelligt. Jeg står som regel bare med flasken foran mig og sprayer et par steder, men der findes også en anden metode, nemlig den som Phoebe gør brug af i Friens.

I en af afsnittene skal hun på date med Chandler. Phoebe vil gerne have parfume på, men beder Rachel om at spraye den ud i luften, hvorefter hun går igennem 'støvet' af parfurmesprøjtet. Jeg ved ærlig talt ikke, om den virker, men den ser nu ud til at fungere, hvis man lige skal have en lille anelse af parfume uden, at den skal være for kraftig.

Du skal vide, at denne tekst er udviklet for Perlen Odense. Hos Perlen Odense finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: Sif Jakobs ørering.

Relaterede indlæg

09:03 - 13.08.2021

Hvad er fast fashion? - Se forklaringen her

Hvad er fast fashion? - Fast Fashion betyder på dansk "hurtig mode" og er mode/tøj der bliver produceret billigt og kan sendes hurtigt ud, for at være med i den sidste nye mode. Fast Fashion er især kendt fra større…
12:01 - 12.08.2021

Hvad er minimalistisk indretning?

I Danmark og resten af Skandinavien er vi meget kendte for den beundrede og berygtede minimalisme, som præger store dele af vores design af både møbler, huse og generel indretning. Minimalistisk indretning er langt fra n…
14:26 - 30.07.2021

Hvem er Karl Lagerfeld?

Selvom overskriften siger 'er', så er det faktisk 'var', vi skal bruge, da Karl Lagerfeld gik bort i starten af 2019 i Neuilly-sur-Seine i Frankrig.Han var en tysk modeskaber, som blandt andet har været chef for Chanel, …