Hvad Er Fast Fashion? - Se Forklaringen Her

pixabay

Hvad er fast fashion? - Fast Fashion betyder på dansk "hurtig mode" og er mode/tøj der bliver produceret billigt og kan sendes hurtigt ud, for at være med i den sidste nye mode. 

Fast Fashion er især kendt fra større tøjkæder som sælger modetøj til billige penge og som hele tiden har nyt udvalg i sit sortiment. 

Nogle fast fashionkæder får faktisk dagligt nyt tøj ind, for hele tiden at have noget tøj der passer til de nyeste trends. 

Fast fashion er en af de mest skadende industrier når det kommer til vores miljø, da det udlader enorme mængder co2. 

Derudover anses det som uetisk, da der ofte bruges billig arbejdskraft, især fra mange steder i asien, hvor arbejderne bliver underbetalt og dårligt behandlet 

Der er også ofte rigtig dårlige forhold for hvordan affald fra produktionen bliver afskaffet og man ser i mange tilfælde at det ender ude i floder, søer osv.  

Fast fashion producenterne kopiere ofte deres tøj efter stor modehuse, og producere derfor tøjet hurtigt for at det kan nå at udkomme mens den mode stadig er aktuel. 

Derudover er det også for at de forbrugere som ikke har råd til de dyre modehuses tøj, alligevel kan være med på den trend, til næsten ingen penge. 

Tøjet er også ofte i dårlig kvalitet, som kun holder til at man kan bruge tøjet i kort tid før det bliver slidt. 

Så det er både hurtig mode i den forstand at de kommer hurtigt på markedet, men også i den forstand at det er hurtigt overstået, altså går hurtigt i stykker eller trenden er hurtigt over. 

Denne tekst, er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for avXperten. Hos dem kan du blandt andet finde filter kaffemaskine og andre smarte køkkenmaskiner. Tusind tak for støtten.

Relaterede indlæg

12:01 - 12.08.2021

Hvad er minimalistisk indretning?

I Danmark og resten af Skandinavien er vi meget kendte for den beundrede og berygtede minimalisme, som præger store dele af vores design af både møbler, huse og generel indretning. Minimalistisk indretning er langt fra n…
14:26 - 30.07.2021

Hvem er Karl Lagerfeld?

Selvom overskriften siger 'er', så er det faktisk 'var', vi skal bruge, da Karl Lagerfeld gik bort i starten af 2019 i Neuilly-sur-Seine i Frankrig.Han var en tysk modeskaber, som blandt andet har været chef for Chanel, …
13:05 - 30.07.2021

Hvor sprayer man parfume?

Det siges, at man skal spraye sin parfume på det steder, hvor det hurtigt bliver varmt eller hvor pulsen slår kraftigst. Disse steder på kroppen er eksempelvis mellem brysterne, håndleddene, indersiden af albuen og på kr…